Activiteiten Bad Sachsa

Salztal Paradies

Salztal Paradies is een uitgebreid zwembad met veel faciliteiten. Hier is avontuur, plezier en ontspanning. Zo is er een groot zwemparadijs met saunalandschap, is er een fitness studio, bowling- en tennishal en indoor speelplaats genaamd Regenbogenland. De kinderen kunnen lekker spelen en de volwassenen heerlijk ontspannen. 

 

Klik hier voor meer info. 

   

Mountainbiken

Vakantie in de Harz en Bad Sachsa biedt mountainbikers ideale routes van verschillende moeilijkheidsgraden. Vanuit Bad Sachsa zijn aparte mountainbike routes toegankelijk evenals de toegang tot de Volksbank-Arena-Harz met totaal 74 verschillende routes. Of het nu met familie of vrienden is, de sportieve ambitie en plezier kent geen grenzen in de Harz mountainbike routes.

 

Klik hier voor meer info.  

   

Harzfalkenhof

Bewonder bijzondere roofvogels tijdens de vliegshows van het Harzfalkenhof, een belevenis voor de hele familie. De Harzfalkenhof is gelegen aan de Katzenstein in Bad Sachsa, op het begin van de Ravensberg. Bij Harzfalkenhof kunt u arenden, haviken en andere roofvogels van dichtbij meemaken.

-          Ca. 3 kilometer van de camping

  

Klik hier voor meer info. 

   

Sprookjespark Märchengrund

Duitslands oudste en grootste sprookjespark, daartoe behoort sprookjespark Märchengrund, gebouwd in 1910. Laat u betoveren door deze unieke sprookjeswereld en haal herinneringen op aan de oude sprookjes.

-          Ca. 3 kilometer van de camping 

 

 

Klik hier voor meer info. 

   

Segway Touren

Beleef de natuur op een geheel andere manier met een Segway tocht door het Harz gebergte. Ervaar rijplezier en geniet van de prachtige natuur om u heen.

-          Ca. 6 kilometer van de camping 

 

 

 

Klik hier voor meer info.  
   

UNESCO Werelderfgoed – Zisterzienser klooster

Klooster Walkenried: een plek waar de verloren wereld van moderne kunst tentoongesteld wordt in het kloostermuseum. Bekijk de fascinerende kloosterwereld van de cisterciënzers en laat u betoveren door deze spirituele plek.

-          Ca. 7 kilometer van de camping

 

Klik hier voor meer info.  
   

Zomer rodelbanen

De zomer rodelbaan is populair onder de grote en kleine rodelfans. Op de Matthias-Schmidt berg vindt u een 550 m lange rodelbaan waar u in de zomer veel plezier van zult hebben.

-          Ca. 25 kilometer van de camping

 

 

 

Klik hier voor meer info. 

   

Wildlife Park

In Zuid-Oostelijke richting bevindt zich het Wildlife park Straußberg. Ontdek de kronkelende paden die u leiden naar de hooglanden van lemuren. Zoek de weg naar het koninkrijk van de berbeapen. Ontdek de bossen en bekijk de kangaroes in hun natuurlijke omgeving. Ervaar zeldzame dieren van heel dichtbij!

-          Ca. 35 kilometer van de camping

 

Klik hier voor meer info.  
   

Harz Smalspoorlijn

De spoorlijn van Harz is een netwerk van 140,4 km door de bergen en daarbij een van de langste aaneengesloten smalspoorlijnen in Duitsland. Daarbij loopt de spoorlijn door een prachtig berglandschap.

-          Ca. 50 kilometer van de camping

  

 

Klik hier voor meer info. 

   

Barbarossa Grotten

Met een totale oppervlakte van 13.000 m², zijn de Barbarossa grotten een van de grootste en buitengewone grotten in de hars. De allure van de ondergrondse natuurlijke monument gelegen in het complex spel van kleuren van wit tot grijze rots.

-          Ca. 58 kilometer van de camping

 

 

Klik hier voor meer info. 

   

 

 

Zit uw activiteit er niet bij? Bekijk dan hier nog meerdere activiteiten in de omgeving.